Cyle Larin fırtınası

Cyle Larin'in belçika'daki başarılı performansı ''Keşke gitmeseydi'' dedirtti.

Bu sezon Burak Yılmaz'ın yokluğunda gol yollarında sıkıntı çeken ve 34 yaşındaki oyuncuya istediği gibi bir alternatif bulamayan Beşiktaş'ta Cyle Larin pişmanlığı yaşanıyor. Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem'e kiralanan Larin, performansıyla göz dolduruyor.

Burak Yılmaz'a alternatif arayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde forvet hattına birçok takviye yapmıştı.

Vitoria Guimaraes'ten Tyler Boyd'u kadrosuna katan Siyah-beyazlılar, Sporting Lisbon'dan Abdoulay Diaby'i kiralamıştı.

Fakat bu sezon Yılmaz'ın sakatlığında o bölgede ne genç oyuncu Güven Yalçın'dan, ne Boyd'dan ne de Diaby'den beklenen verim alınamadı.

2017-18 sezonunun ara transfer döneminde Kara Kartal'ın kadrosuna kattığı, ancak beklenen performansı gösterememesi sebebiyle yaz transfer döneminde satın alma opsiyonuyla Belçika ekibi Zulte Waregem'e transfer olan Cyle Larin, Siyah-beyazlı ekibe büyük bir pişmanlık yarattı.

Waregem forması ile 11 maça çıkan Larin, 5 gol 6 asist ile resmen şov yaptı.

Cercle Brugge'u 6-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Belçika basınına açıklamalarda bulunan Kanadalı golcü, "Sezonu olabildiğinde yüksekte bitirmek için savaşmaya devam edeceğiz. İyi takımlara karşı oynamayı seviyorum, çalışmaya devam etmeliyiz. Belçika'da çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

21 yaşındaki oyuncunun 1.6 milyon euro değerindeki maaşının 1 milyon euro'sunu Beşiktaş, kalan kısmını ise Zulte Waregem ödüyor.

Genç oyuncunun sözleşmesinde 2.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI