Demba Ba, Beşiktaş'a Geri Mi Dönüyor?

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'dan çarpıcı hamle geldi. Başakşehir'deki sözleşmesi feshedilen ve serbest statüde bulunan Ba, siyah-beyazlıların Hatayspor'u farklı mağlup ettiği Süper Lig maçı sonrası yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti. 

Beşiktaş Kulübü'nün galibiyet sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımları retweet eden Demba Ba'nın bu hamlesi sonrası yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi.

1.5 sezon Beşiktaş forması giyen Demba Ba son olarak Süper Lig'de Başakşehir'de oynadı ve sözleşmesinin feshedilmesinin ardından serbest kaldı.

Ligde şampiyonluğa koşan siyah-beyazlılar, Hatayspor'u 7-0 gibi sükse yaratan bir sonuçla mağlup ederek liderliğini perçinledi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'dan çok konuşulan bir hamle geldi.

Senegalli golcü, Beşiktaş Kulübü'nün maç sonu sosyal medyadan yaptığı paylaşımları retweet etti. Demba Ba'nın bu hamlesi eski takımı Beşiktaş'a geri döneceği iddilarını beraberinde getirdi.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI