Diego Costa Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Diego Costa transferinde mutlu sona ulaştı. Kara Kartal, Diego Costa ile prensip anlaşmasına  vardı. Peki sözleşmesi kaç yılık ve ne kadar kazanacak?

Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrildi. Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ayrılmasının ardından Diego Costa transfer gündemine geldi. İspanyol golcünün transferinde Beşiktaş son aşamaya geldi. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberi... 

Beşiktaş, Diego Costa ile el sıkıştı

Fanatik'te yer alan habere göre; Diego Costa ve menajeriyle kıran kırana pazarlıklarda artık anlaşma noktasına gelindi. Beşiktaş, Brezilya asıllı İspanyol yıldızla senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret ve 1.5 milyon Euro imza parası karşılığında el sıkıştı. Artık kontrat üzerindeki ayrıntıların konuşuluyor. Kontratın 2+1 yıllık olması bekleniyor.

İmza parasına da olumlu yanıt

Bilindiği üzere futbolcunun bonservisi elinde. Siyah-beyazlılar, 1.5 milyon Euro imza parası talep eden tecrübeli oyuncunun bu isteğini de olumlu karşıladı. Önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Futboldan uzak kaldı

Ocak ayından bu yana kulüpsüz olan Costa kariyerinde çıktığı 471 maçta 181 gol atıp, 71 de asist yaparken, bu süreçte adeta kupa koleksiyoneri oldu.

Kupa koleksiyoneri Diego Costa

Atletico Madrid'le 3 kez UEFA Süper Kupası'nı kaldıran İspanyol forvet, 1 Avrupa Ligi, 2 İspanya Ligi ve 1 de İspanya Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Costa, Chelsea'yle de 2 İngiltere, 1 de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI