Dr. Oğuz Giray'a büyük destek

Beşiktaş'ta Seçme ve Sicil Kurulu başkanlığına aday olan Dr. Oğuz Giray, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği başkanı Derneği'ni ziyaret etti.

Dr. Oğuz Giray'dan İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'ne Ziyaret

Beşiktaş'ta Seçme ve Sicil Kurulu başkanlığına aday olan Dr. Oğuz Giray, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Beşiktaş Kulübü'nde demokrasinin ve eşitlik ilkesinin arkasında duracaklarını belirten Dr. Oğuz Giray, "Beşiktaş bir kişi ve grubun himayesinde olamaz. Kongre üyelerimizle yaptığımız değerlendirmelerde Beşiktaş'ı nasıl ileriye taşıyabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Koltuk sevdalısı değiliz. Ekip olarak Beşiktaş Kulübü'ne kalite getirmeye gayret ediyoruz. İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'ne bize gösterdiği ilgi ve destek için teşekkürü borç biliriz" dedi.

"Beşiktaş'ın hizmetindeyiz"

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nedim Fidanözü de yaptığı açıklamada, Dr. Oğuz Giray ve ekibinin Beşiktaş için bir şans olduğunu belirterek, "Oğuz hocamıza Beşiktaş'ı nasıl daha ileriye taşıyabileceği konusunda görüşlerimizi ilettik. Biz dernek olarak Beşiktaş'ın hizmetindeyiz" ifadesini kullandı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI