Elneny tam isabet

Beşiktaş’ın Arsenal’den 1 yıllığına kiraladığı Elneny Ümraniye önünde performansıyla tam not aldı .

Beşiktaş’ın Arsenal’den 1 yıllığına kiraladığı Elneny Ümraniye önünde performansıyla tam not aldı .

27 yaşındaki futbolcu fiziksel olarak da hazır göründü. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Gazişehir maçında Mısırlı yıldıza şans tanıyacak. Kartal'ın yeni ön liberosu daha şimdiden isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.

Elneny Sınıfı Geçti

Beşiktaş'ın Arsenal'den 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Mısırlı star Ümraniye ile oynanan hazırlık maçında büyük beğeni kazandı. Fiziksel olarak hazır görünen 27 yaşındaki oyuncu için şimdiden 'Tam isabet' yorumları yapılmaya başlandı.

GÖZE GİRMEYİ BAŞARDI

Gazişehir maçıyla birlikte ön liberoda yerini alacak olar Elneny soğukkanlılığı ve pas isabetiyle Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın beğenisini kazandı.

SANKİ UZUN YILLARDIR BURADA

Beşiktaş formasını uzun yıllardır giyiyormuş gibi rahat olan Elneny'in bu performansıyla sezon sonunda bonservisinin alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SAKATLIK KABUSU SONA ERİYOR

Beşiktaş'ta Atiba ve Burak'ın sakatlıktan kurtulması, Oğuzhan Özyakup'un da Gazişehir maçına kadar düzelecek olması sakatlık kabusunu bir anda sona erdirdi.

Takvim

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI