Emanuel Terry Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı uzun oyuncusu Emanuel Terry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Emanuel Terry ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı uzun oyuncusu Emanuel Terry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1996 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki mobil uzun, hem NBA hem de Avrupa liglerinde önemli deneyimlere sahip.

Emanuel Terry'nin Kariyeri

NBA ve G League: Terry, 2018-2022 yılları arasında G League'de oynarken, 3 NBA maçına çıktı.

Avrupa: 2019-20 sezonunda Teksüt Bandırma forması ile Avrupa kariyerine başladı. Ardından Hapoel Jerusalem ve Kızılyıldız'da oynadı. NBA'de Phoenix Suns formasıyla 3 maçta daha gözükse de kalıcı olamayarak Avrupa'ya geri döndü. Avrupa kariyerine Orléans Loiret Basket ve Trieste'den sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor'da devam etti.

İstatistikleri (2023 Sezonu)

FIBA Europe Cup:


Maç: 14

Dakika: 28.9

Sayı: 12.5

Ribaund: 6.1

Asist: 1.5

Blok: 0.9


Basketbol Süper Ligi (BSL):

Maç: 32

Dakika: 29.3

Sayı: 12.8

Ribaund: 8.5

Asist: 1.4

Top Çalma: 1.1

Terry'nin özellikleri 

Emanuel Terry, güçlü fiziği ve mobilitesi ile Beşiktaş'ın pota altındaki önemli bir kozu olacak. Hem savunmada hem de hücumda takımına katkı sağlama potansiyeline sahip olan Terry, Beşiktaş'ın yeni sezondaki hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

Basketfaul.com


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI