Erdal Güneş'ten Maxim açıklaması

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Gaziantep FK'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexandru Maxim'i hocası Erdal Güneş anlattı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden sonra Süper Lig'den çekilme kararı alan Süper Lig takımı Gaziantep FK'da teknik direktör Erdal Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, ara transfer döneminde kiralık olarak Beşiktaş'ın yolunu tutan Alexandru Maxim'in siyah-beyazlılara katkı sağlayacağını söyledi. 

"Futbolcular oynamak istemeyince çekildik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erdal Güneş, "Yaşadığımız affetten dolayı vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha böyle felaket yaşamayız. Erol Hoca'yla (Bulut) istemesek de bir ayrılığımız oldu, ben de bu süreçte kulübün bir ferdi olarak görevden kaçmadım. Deprem felaketinden önce iki maçımızı kazandık, felaketten bir gün önce Antalyaspor'a mağlup olduk. Bu süreçte 2 galibiyet ile 1 mağlubiyet elde ettik ve elimizden geleni yaptık. Biz, Gaziantep FK olarak lige devam etmek istiyorduk, tabii depremi yaşadığımız ilk günlerde hayatta kaldığımıza sevinen bireylerdik takdir edersiniz ki futbolun en önemli parçası futbolcular. Futbolcularımızın büyük bir çoğunluğu futbol oynamak istemeyince bizimler de istemeyerek de olsa ligden çekilme kararı aldık" ifadelerini kullandı. 

Maxim sözleri

Beşiktaş'ın Gaziantep fk'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı futbolcusu Maxim'le ilgili olarak ise Güneş, "Maxim gerçekten çok kaliteli bir oyuncu, saha dışındaki duruşu ve karakteri muazzam. Onu tanıdığım için, onunla çalışma imkanı bulduğum için çok mutluyum. Maxim bizim için çok önemli bir oyuncu bence Maxim daha iyi yerleri hak eden bir oyuncu. Maxim, Beşiktaş'a kesinlikle katkı sağlayacaktır. Maxim'in sözleşmesinde sözlü ya da yazılı bir satın alma opsiyonu yok. Maxim gelecek sezon bizimle birlikte olacak" dedi. 

Ajansspor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI