Ersan Martin'in son durumu

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ersen Martin'in, geçtiğimiz mayıs ayında aort damarı yırtılmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.

Beşiktaş ve Trabzonspor formaları altında gösterdiği performansla hafızalarda iz bırakan Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Ersen Martin'in, geçtiğimiz mayıs ayında aort damarı yırtılmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Eski futbolcunun son durumu sosyal medyada yayınlandı. 

Beşiktaş ve Trabzonspor formaları altında gösterdiği performansla Türk futbolunda bir döneme damga vuran eski futbolcu Ersen Martin tepki vermeye başladı. 

Geçtiğimiz mayıs ayında kalp krizi geçiren ve aort damarı yırtılan eski golcü acil olarak ameliyata alınmış ancak uzun süre de yoğun bakımda kalmıştı.


İlk kez tepki vermeye başladı

Bir süre yoğun bakımda tedavi gören efsane golcünün sağlık durumunda yeni gelişmeler yaşandı. Hayat mücadelesi veren Ersen Martin'in aylar sonra tepki vermeye başladığı öğrenildi.

Futbolculuk kariyerinde aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 42 yaşındaki Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti. 

101 GOL ATTI

Denizlispor'da gol kralı olan Ersen Martin, Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giydi. 3 kez A Milli Takım'a seçilen Martin kariyerinde 372 maçta 101 gol atarken 27 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI