Fatih Doğan'ın paylaşımı büyük tartışma yarattı

Beşiktaş'ta kurulların bir araya gelerek aldığı karar büyük tartışma yarattı.


Gazeteci Fatih Doğan, Twitter hesabındaki paylaşımında; "Beşiktaş'ta tüm kurullar bir araya geldi. Bu akşam yapılan toplantı sonucunda BJK yeni üye giriş ücreti 25 bin TL., yıllık aidatın 1.000 TL. olarak belirlenmesine karar verildi. 



Usta gazetecinin bu paylaşımı büyük tartışma yarattı. Kongre üyeleri kurulları eleştirerek, "Genel kurulun oy birliğiyle alması gereken bir kararı kurullar nasıl oluyor da alabiliyor" tartışmasını gündeme getirdi. Birçok kongre üyesi de, "Genel kurulda görüşürüz" yorumu yaptı. 

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Ünal Ceval yaptığı açıklamada, "Kimse masa başında böyle bir karar veremez. Mayıs genel kurulunda verilecek  önerge tekliflerine göre üyeler kendileri karar verecek. Şu an üyelik başvurusu yapılır giriş ücreti 5.000 TL, yıllık aidat 250 TL'di. Bağımsız ve demokratik bir genel kurul için herkesin üye olması gerekir" yorumunda bulundu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI