Fenerbahçe'nin Yönetimi gibi!

Sosyal medyada 'Çantacı fenomenler' aracılığıyla bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş yönetiminden bir yöneticinin Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarda etkisiz kaldığını söyleyerek hakem Halil Umut Meler'i eleştirdiğinin iddia edilmesi camiada büyük yankı uyandırdı. 

Sosyal medyada "çantacı fenomenler" aracılığıyla bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Beşiktaşlı yöneticiler Halil Umut Meler'i suçluyordu.

HAKEME TEPKİ GÖSTEREN YÖNETİCİ KİM?

* Beşiktaş-Galatasaray maçında sahaya bir su atıldığında yardımcılarının yanına gidip anons isteyen Halil Umut Meler, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kıyamet koparken niye izledi? Sahaya onca şey atıldı. Sular, meşaleler... Çifte standardı tüm Türkiye gördü. O yöneticinin adı verilmedi. Ancak Kaan Şakul olduğu iddia edildi.

SOSYAL MEDYADA ORTAYA ATILAN İDDİANIN KAYNAĞI KİM?

Son dönemde Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin dümen suyuna gittiğine dair iddiaların olduğu bir ortamda "çantacı fenomen" tarafından yapılan manipülasyon eski yöneticilerin tepkisini çekti.

ESKİ YÖNETİCİ BU KİŞİNİN ORTAYA ÇIKMASINI İSTEDİ

Eski yöneticilerden Seyit Ateş hangi Beşiktaşlı yönetici söylediyse ortaya çıkmasını talep etti. Açıklamaya da sert tepki gösterdi. Şu soruları sordu: 

* Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra Meler'e tek sözle tepki göstermeyenler şimdi kalkmış Trabzonspor maçında yaşananlarla ilgili Fenerbahçe ağzıyla konuşuyor.

* Bu yönetim Fenerbahçe'nin haklarını savunmak için mi var, yoksa Beşiktaş'ın haklarını savunmak için mi? 

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI