Fikret Orman: Çıksınlar Karşıma...

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'ın 20 Kasım Cumartesi günü yapılacak Divan Kurulu toplantısına katılma kararı alması gündeme bomba gibi düştü. 

Kartalhaber'in sorularını yanıtlayan Orman, Divan Kurulu toplantısına neden katılacağı hakkında bilgi verdi. 

Beşiktaş'ın içinden geliyorum 

Orman, "Ben doğduğumdan bu yana Beşiktaş Kulübü'nde yer almış birisiyim. 38 yıldır Beşiktaş genel kurulu üyeliğim var. 20 yıldır da da Divan Kurulu üyesiyim. Ben Beşiktaş'a dün gelmedim. Kulübün içindeki çalışanlar dahil, hemen hemen herkesi tanıyorum. Beşiktaş benim ailemdir" ifadesini kullanarak, şöyle devam etti; 

"Beşiktaş'ta uzun süre yöneticilik yaptım. yöneticilik hayatımın ardından sağolsun kongre üyelerimiz teveccüh gösterdi beni Beşiktaş Başkanlık makamına layık gördüler. Görev aldığımız dönem kulübün en zor günleriydi. Geceli gündüzlü çalıştık. Birçok şeyi başardık. Belki benim de hatalarım olmuştur ama beşiktaş'a bilerek hasar vermedim. Ama şahsen ben çok güvendiğim  kişiler tarafından arkadan vuruldum. 

Divan Kurulu'na katılacağım çünkü... 

Beşiktaş Divan Kurulu'na bilgi ve belgelerle katılacağım. Benim hakkımda inanılmaz algı çalışması yapıldı. Bu organize bir saldırıydı. Bunları yapanları biliyorum ve zamanı gelince açıklayacağım.  

Hem hakkımda yapılan karalama kampanyasına yanıt vermek hem de hatası ve sevabıyla Beşiktaş'ı Beşiktaşlıların yönetmesinin önünü açmak istiyorum."

Gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır!

Beşiktaş'ın hafta sonunda yapılacak divan Kurulu'nda borç rakamının 5.5 milyar TL. olarak açıklanacağını duyumunu aldıklarını belirten Orman, "Ekip arkadaşlarımla birlikte yaptığımız araştırmada kulübümüzün aldığımız bilgilere göre borcu 5.5 milyar lira olarak açıklanacak. 

Benim başarısız CFO'mu sırf bana ihanet etti diye CEO yaparak Beşiktaş'ı getirdikleri durum ortada. Divan Kurulu'na geleceğim çünkü; Ahmet Nur Çebi ve Mesut Urgancılar gözünün içine baka baka Beşiktaş'ta yaşananları tek tek anlatacağım. Bugüne kadar suskun kalmamamın tek nedeni büyük Beşiktaş camiasının zarar görmemesi içindi. Gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Cumartesi günü bilgi ve belgelerle sunum yapacağım" ifadesini kullandı. 

Fikret Orman, camia içinde kendisine büyük destek olduğunu vurgularken, "Gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır" sözlerini sarfetti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI