Fikret Orman: Hata yaptım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan önemli itiraf...

Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada icraatlarını anlatırken hata yaptığını da itiraf etti.

Siyah-beyazlı kulübü devraldığı dönemlerden bahseden Başkan Orman, “Unuttunuz. 3 yıl stadyum gelirlerimiz olmadı. Unuttunuz. 3 sene deplasmanlara gittik. Bu halde yatırımlar yaptık. Bir kişiden para dilenmedik. Bir kere malımızı satmayı düşünmedik. Türkiye’nin en büyük camiası Beşiktaş’tır. İki büyük yaratılıyordu, ne oldu? Göreve geldikten sonra Beşiktaş tarihinde olmayan oyuncu satışını yaptık. Ben kimsenin aldığı oyuncuyu satmadım. Paralar nerede diyorlar, işte paralar! Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bir yasa çıkarıldı, amatör branş zararlarını artık yapmıyoruz. Allah razı olsun. Kapatacağım dediğim zaman niyetim bu kanunun çıkmasıydı. Önümüzde seçim var, çıkıp bu borcu nasıl bitireceğinizi anlatırsınız. Biz yarışa çok geriden başladık.”

Fikret Orman: Hata yaptım

Başkan Orman, iki sene üst üste şampiyon olduktan sonra üçüncü şampiyonluğa çok odaklandıklarını vurgulayarak, “ İtiraf ediyorum hatalar yaptık. 3. şampiyonluğa çok odaklanıp, takımın maliyetini yükselttik. Hata ettik.” dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI