Fikret Orman Ve Ekibi Geri Mi Dönüyor? ''Helalleşeceğiz!''

Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programından ayrıldıktan sonra YouTube kanalı açan Ece Erken, programında sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu konuk etti.

Ece Erken, YouTube kanalındaki programına bu hafta ilişkileri olaylı bir şekilde başlayan sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu konuk etti.

Erken, Mahmutyazıcıoğlu'na Beşiktaş'la ilgili sorular yöneltti. 

Beşiktaş'ta Fikret Orman ve yöneticilerin ayrılışının alkışlarla olmadığını vurgulayan Ece Erken, sevgilisine ''Neden böyle bir ayrılık oldu sorusuna, Mahmutyazıcıoğlu, ""Çünkü büyük aşklar böyle kavgalı biter. Gün olur anlar herkes neyin ne olduğunu... Bilen bilir bunu. Kendi işimizden, çocuğumuzdan, özel hayatımızdan fedakarlık yaparak yöneticilik yapıyorduk. Kendimize nankörlük yapıldığını görünce birazcık kavgayla ve küserek gittik. Aslında yaptığımız hizmetlere yakışır şekilde gittiğimizi düşünmüyorum. Ben yine de bu aşkın bittiğini düşünmüyorum. Mutlaka bunun bir finali olacak. Ama bugün ama yarın...'' yanıtını verdi. 

Ece Erken bu yanıt üzerine, ''Bu tekrar yönetimde yer alacağının mı işareti mi?'' sorusuna eski yönetici şu yanıtı verdi; 

"Beşiktaş'a hizmet etmek için yönetici olmaya gerek yok. Beşiktaş camisaında bu saatten sonra biz hep varız. Fikret Orman da hep var. O yapılan hizmetler er geç görülecek. Bu ayrılışın bir finali bir helalleşmesi olacak. Ne zaman olacak, belki bu pandemi süreci olmasa olabilirdi. O genel kurulda biz eski yöneticilerin bir helalleşmesi olacak" 


Ece Erken'in "Beni tanıdığına pişman mısın" sorusuna sevgilisi 3 kelimelik bir yanıt verdi.

Ünlü sunucu Ece Erken, YouTube kanalında yayınlanan programında olaylı bir ilişkisinin olduğu Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu konuk etti.

 

Erken'in tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Mahmutyazıcıoğlu, "Beni tanıdığına pişman mısın?" sorusuna 3 kelimelik bir yanıt verdi.

Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programından ayrıldıktan sonra YouTube kanalı açan Ece Erken, programında sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu konuk etti. Yayın boyunca Beşiktaş kulübünün yönetim kadrosunda yer alan sevgilisine takım hakkında sorular soran Erken programın sonunda özel hayatıyla ilgili bir soru sordu.

ECE ERKEN SEVGİLİSİNE TERS KÖŞE YAPTI

Geçtiğimiz yıl sansasyonel bir şekilde aşk yaşamaya başladığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu programında ağırlayan Ece Erken, Beşiktaş kulübü hakkında birçok soru sorduğu sevgilisine programın sonunda ters köşe yaptı. Sevgilisine hayranlıkla bakan Erken "Beni tanıdığın için pişman mısın?" diye sordu. Şafak Mahmutyazıoğlu ise tüm sorularını içtenlikle yanıtladığı sevgilisine "Geç tanıştığıma pişmanım" diyerek sevgisini göstermiş oldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, programda Ece Erken'in yeni stüdyosu için para harcadığı yönündeki iddiayı "Buranın adresini daha bilmiyordum. Bu iddialara cevap olsun" diyerek yalanladı.

Siyah-Beyazlılar'ın eski yönetimi ile Başkan Ahmet Nur Çebi arasındaki çekişme sürüyor. Hukuktan sorumlu eski yönetici Şafakmahmutyazıcıoğlu, Fikret Orman'ın, 'O bizim Ahmet ağabeyimiz değilmiş' diye konuştuğunu aktardı. Eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Nur Çebi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yazıcıoğlu şunları söyledi:

"BANA GEREK YOK, ÇEBİ ÇÖZER"

"Fikret Başkan, 'bütün işini Ahmet ağabey ile çözebilirsin' dedi bana. Fikret Başkan'ın bile dahil olmadığı şeyleri Çebi yönetti. Şimdi kendisi bize iftiralar atıyor, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor. Bu doğruları, gerçekleri saptırmaktır.

"HANGİ PARAYI YOK ETTİK!"

Kulüp zaten parasızlık içindeydi, biz hangi parayı nasıl yok ettik! Çebi'nin birçok şeyi görmezden gelmesi, olan şeyleri farklı yansıtması sonrası Başkan Orman'la arası bozuldu.

"EN ÇOK KAVGAYI BEN ETTİM"

Ben Fikret Başkan'a, Çebi hakkındaki rahatsızlıklarımı anlattığımda, 'Ahmet ağabey öyle şey yapmaz' derdi. Sonrasında o da gördü. Orman da, 'Ahmet ağabeyimiz değilmiş' dedi.

"SERGEN HOCA İÇİN KENDİMİ YIRTTIM"

Sergen Yalçın'a, Pepe'li Talisca'lı kadroyu verseydik, olacakları düşünemiyorum. Kayserispor'un başındayken bizi stadımızda yendi. Soyunma odasına gidip, "Yanlış odadasın" dedim. O da bana, 'Ne diyorsun?' dedi. Ben de, 'Yanlış soyunma odasındasın hocam, yan tarafta senin odan' dedim. Ama Abdullah Avcı'dan pişman değiliz, Beşiktaş'a yakışan bir hocaydı.

"ELEKTRİK FATURASINI ÖDEMİŞ"

Bunlar söylenmez, fedakarlıklar anlatılmaz. Stadımızın elektriğini kesmeye çalışan bir Beşiktaşlı idi. Ben ödemişim, başkası ödemiş fark etmez. Beşiktaşlı, elini taşın altına sokar.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI