Fikret Orman ve Hüseyin Mican'a 'Paralar Nerde' Davası

Beşiktaş kongre üyesi Cemil Kent eski başkan Fikret Orman ve yönetici Hüseyin Mican aleyhine dava açtı.

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş kongre üyesi Cemil Kent eski başkan Fikret Orman ve eski yönetici Hüseyin Mican aleyhine dava açtı. 

Paralar Nerde Beyler? 

2013-2015 yılları arasında 2.5 yıl Kartal Yuvası'nın genel müdürlüğü görevinde bulunan Cemil Kent, Beşiktaş Futbol A.Ş. hissedarı olarak Kartal Yuvası mağazalarında kayıp 458 Bin TL.'nin nerede olduğunun bulunması için sorumlu yöneticiler Fikret Orman ve Hüseyin Mican'a İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde dava açtı. 

Kartal Yuvası Beşiktaş Mağazası'nı 458 bin TL dolandırdığı iddiasıyla kulüp tarafından hakkında suç duyurusu yapılan mağazanın eski müdürü Emre Saka,  yargılama sonrası beraat etmişti. Saka, o dönem yaptığı açıklamada eski Başkan Orman ve yönetici Mican'ı kendisine üzerine çamur atmakla suçlamıştı. 

Fikret Orman, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada temyize gideceklerini açıklamış ancak ardından bu kararından vazgeçmişti. 

Cemil Kent'inn açtığı ve Nisan ayında yapılması gereken dava Covid-19 pandemi nedeniyle 1 Ekim 2020'de görülecek. Davaya birçok kongre üyesinin de müdahil olarak katılması bekleniyor. 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI