Fuat Çimen'de işlem tamam... Teşekkür açıklaması

Beşiktaş'ta Seçimli Genel Kurul öncesi kongre üyesi Fuat Çimen yeterli imzayı toplayarak, resmen başkanlığa aday olmaya hak kazandı ve Ahmet Nur Çebi'nin rakibi oldu.

Beşiktaş'ta Seçimli Genel Kurul öncesi kongre üyesi Fuat Çimen yeterli imzayı toplayarak, resmen başkanlığa aday olmaya hak kazandı ve Ahmet Nur Çebi'nin rakibi oldu.

Beşiktaş'ta Mayıs ayı sonunda yapılacak olan Seçimli Genel Kurul öncesi başkanlığa aday olduğunu duyuran Fuat Çimen, resmen Ahmet Nur Çebi'nin rakibi oldu.

Hak kazandı

Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen, 257 imza toplayarak, seçimlere girmeye hak kazandı.

Radyospor'da Fuat Çimen'den açıklamalar

Mayıs ayının başında Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen, önemli açıklamalarda bulunmuştu. Çimen, Siyah-Beyazlı yönetimin kendilerine zorluk çıkardığını iddia etmişti.

"İmzaların kabulü için türlü zorluklar çıkardılar"

Fuat Çimen, şu ifadeleri kullandı: "Adaylık için gerekli olan 250 imzayı hemen hemen topladık. 250 imza sorunu yaşamıyoruz. Divan Kurulu başkanlığını tenzi ediyorum. Topladığımız imzaların kabulü için türlü zorluklar çıkardılar. Sekreterler değişti, fotokopi makineleri bozuldu denildi. Divan başkanlığının elini kolunu bağladılar."

"Farklı ses olmasın diyenler var"

"Biz, başımıza gelecekleri bildiğimiz için İstanbul'da 9 olmak üzere, değişik şehirlerde noterlerle anlaştık. Paralarını ödedik. Üyelerimiz kolayca imzalarını bu noterliklerde verdi. Biz tuzağa düşmedik. 11 Nisan'ı bekleseydik, aday olamayacaktık. Beşiktaş'ta demokrasiyi istemeyenler var. Beşiktaş'ta, farklı ses olmasın diyenler var."

"Çebi bizi engellemeye çalışıyor"

"Ahmet Nur Çebi'nin bizi engellemek gibi bir çabanın içinde olduğunu düşünmüyorum. Kendisine büyük saygım var. Ama ben kimlerin bunu yaptığını biliyorum. Bunlar yönetim içinde. Bence bu yöneticiler Ahmet Nur Çebi'ye de hata yaptırırlar."

Çebi çalışmalarına devam ediyor

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Seçimli Genel Kurul öncesi çalışmalarını devam ettirdi. Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Dostlar Derneği'ne ziyarette bulunan Çebi, dernek başkanı Bülent Deriş’in daveti üzerine, yönetici Hakan Daltaban ile birlikte yemek yemişti.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI