Fuat Çimen'den Çebi'ye sorular

Beşiktaş başkan adayı Fuat Çimen, siyahlı beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur -Çebi'ye sert tepki...

İşte Beşiktaşbaşkan adayı Fuat Çimen'in, sosyal medyada Başkan Çebi hakkında yaptığı paylaşım... Sayın Başkan bu sözlerle adaylığını açıkladı: "Birilerinin niyeti buraya tekrar gelip hortumlamak. Ben buna müsaade etmeyeceğim. Bunun için tekrar adayım” Peki BJK’nın hortumlanan paraları ve hakları geri alınsın diye açılan davalara neden BJK çıkarlarına aykırı müdahilsiniz?

Divan’da haftaya açacağım dediğiniz o meşhur 12 davayı neden hala açmadınız? Sayın başkan herkesin akıl, hafıza ve zekasını önemsemeden şimdi her şeyi unutun yine aynı şeyi deneyin farklı sonuç bekleyin diyor. Matruşka yönetimlerin en küçük parçası hala çözüm olabilir mi?

Beki sayın başkan siz Beşiktaş Hortumlanırken 2. Başkan değil miydiniz? İcra Kurulu Başkanlığı, İhale Komisyonluğu Başkanlıkları görevlerinde değil miydiniz? Bu yüzden mi hortumlanan paralara karşı açılan davalara karşı örtbas için müdahilsiniz?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI