Fuat Çimen'e dev destek

Beşiktaş başkanı adayı Fuat Çimen, başta rahmi Koç olmak üzere Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlı iş insanlarıyla toplantı yaptı.

Beşiktaş başkanı adayı Fuat Çimen, başta rahmi Koç olmak üzere Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlı iş insanlarıyla toplantı yaptı. Çimen ve ekibi toplantıda projelerini anlatırken iş insanlarının sorularına da yanıt verdi. Yaklaşık 3.5 saat görüşmede iş insanları kulübün kurumsallaşması ve futbolla ilgili sorularını yöneltti. 

Çimen yaptığı sunumda, "Beşiktaş Sensin hareketi Beşiktaş'ın akılla ve bilimsel yollarla Süleyman Seba'nın dediği gibi 'Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorsanız kimsenin adamı olmayın'  hareketidir. Beşiktaş en az 20 milyon taraftarı olan bir kulüp. Birlikte Beşiktaş'ı ayağa kaldırabiliriz" diye konuştu. İş insanlarının Çimen ve ekibine tam destek verdiği öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI