Galatasaraylı futbolcu: Beşiktaş'la anlaştım

Galatasaraylı Marcao, Instagram hesabından yaptığı açıklama gündemi sarstı.

Galatasaraylı Marcao, Instagram hesabından Galatasaray'dan ayrıldığını ve Beşiktaş ile görüştüğünü açıklayan bir paylaşım yaptı. Ancak ilerleyen saatlerde durum anlaşıldı...

Galatasaray'da forma giyen Marcao'nun sosyal medya hesabından gece yarısı saatlerinde yapılan bir paylaşım gündeme damga vurdu.

Brezilyalı futbolcunun, Instgram hesabından Galatasaray'dan ayrıldığı ve Beşiktaş ile görüştüğü şeklinde bir paylaşım yapıldı. Kısa zamanda bu mesaj sosyal medyada büyük ses getirdi.


AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray İdari Menajeri Mert Çetin'den konuyla ilgili açıklama geldi ve kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Marcao'nun hesabının hacklendiğini duyurdu.

MARCAO DA AÇIKLADI

Brezilyalı stoper olayın büyümesinin ardından Twitter hesabından bir açıklama yaparak Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI