Gedson Fernandes'in yeni takımını duyurdular

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş'ta Transfer Hareketliliği: Gedson Fernandes Zenit'e Gidiyor

Son dakika haberleri... Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un göreve gelmesinin ardından transferler de netleşmeye başladı. Takımın yıldız isimlerinden Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın kasasını doldurarak takımdan ayrılacak. Portekizli oyuncunun bonservis bedeli belli oldu. İşte detaylar...


Gedson Fernandes Zenit'e Transfer Oluyor

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın yıldız isimlerinden Gedson Fernandes, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Sports Digitale'in haberine göre, Beşiktaş ve Zenit, Gedson Fernandes'in transferi için 20 milyon Euro'ya yakın bir bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağlamak üzere.

Zenit, Gedson Fernandes'e 4 yıllık sözleşme teklif etti ve yıllık 3 milyon Euro maaş ile birlikte bonuslar da önerdi. Portekizli orta saha oyuncusu, bu sezon resmi maçlarda 45 kez forma giyerek 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.


Gedson Fernandes'in Performansı

Gedson Fernandes, Türkiye'de Çaykur Rizespor ve Galatasaray formalarını da giymişti. Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon 45 maça çıkan Portekizli orta saha, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Ayrıca, oyuncunun eski kulübü Benfica, Beşiktaş'ın elde edeceği bonservisin yarısına sahip.


Beşiktaş'ın Yeni Transferi İstanbul'da 

Beşiktaş, kadrosunu birçok bölgede revize etmeyi planlıyor. Yeni transfer Gabriel Paulista'nın bugün sabaha karşı İstanbul'a geldi. 


Beşiktaş ve Zenit Arasında Bahtiyar Zaynutdinov Görüşmeleri

Zenit ve Beşiktaş arasında Bahtiyar Zaynutdinov transferi için de görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş, yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak için çalışmalarını sürdürüyor.









EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI