Gökhan İnler: Sessiz kaldım

Beşiktaş'la yolları ayrılan Gökhan İnler'den sitem dolu veda...

Beşiktaş'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Gökhan İnler'den Beşiktaş'a Veda Mesajı

Siyah-beyazlı kulüpte iki ayrı dönemde forma giyen Gökhan İnler, Beşiktaş'tan ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. İnler, paylaşımında şunları söyledi:

"Bugün aile ile vedalaşma vakti… Beşiktaş ile iki ayrı dönemde geçirdiğim süre içerisinde bugüne kadar faydalı olmak adına elimden gelen gayreti gösterdim. Maddi ve manevi çok fedakarlıklar yaptım ama bunu asla dile getirmedim. Kırgınlıklarım da oldu, zaman zaman belli dönemlerde şahıslar tarafından haksızlığa uğradığım da… Ancak hiçbir zaman bunlardan bahsetmedim çünkü sevdiğimin, Beşiktaş’ın zarar görmesini asla istemedim."

Gökhan İnler'in Duygusal Mesajı

"Hayatımın hiçbir döneminde maddi konuları öncelik etmedim." diyen Gökhan İnler, sözlerine şöyle devam etti:

"Yalan haberler de yapıldı ama yine de sessiz kaldım çünkü Beşiktaş’ın benden önce daha önemli konuları olduğunu düşünerek gündem meşgul etmemeyi tercih ettim. Son dönemde bana gösterdiği yaklaşımla desteğini eksik etmeyen başkanımız Sayın Hasan Arat’a ve Sayın Mete Vardar’a çok teşekkür ederim. Ve elbette siyah beyazlı renkler altında olduğum ve olmadığım zamanda da mesajlarıyla bana sıcak yaklaşımlarını gösteren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ederim. Hoşçakalın."

Beşiktaş Kariyeri ve Yeni Görevi

Beşiktaş formasını 30 kez giyen Gökhan İnler, siyah-beyazlı takımda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. İnler, kariyerine İtalya'nın Udinese kulübünde sportif direktör olarak devam edecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI