🦅 05 Kasım 2025 Çarşamba
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Rafa Silva için dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı. Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ahli, milli futbolcu Merih Demiral’ın da formasını giydiği kulüp olarak, yıldız oyuncuyu transfer listesine aldı.
Trendyol Süper Lig’de geride kalan 11 haftada 17 puan toplayarak lider Galatasaray’ın 12 puan gerisinde kalan Beşiktaş, beklenmedik bir transfer gelişmesiyle gündemde. Sezon başından bu yana performansında istikrarsızlık yaşayan ve teknik direktör Sergen Yalçın tarafından eleştirilen Rafa Silva, Suudi Arabistan ekiplerinin radarına girdi.
Transferfeed’in haberine göre, Merih Demiral’ın takımı Al Ahli, 32 yaşındaki yıldız futbolcu için devre arasında girişimlerde bulunmayı planlıyor. Haberde ayrıca, Al Ahli’de görev yapan eski Benfica sportif direktörü Rui Pedro Braz’ın, Rafa Silva ile yeniden çalışmak istediği belirtildi.
Rafa Silva'nın performansı ve sözleşme durumu
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 maçta görev alan Rafa Silva, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Portekizli futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri yaklaşık 7 milyon Euro.
Beşiktaş yönetiminin gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu ve devre arasında konuyla ilgili karar verilmesinin beklendiği öğrenildi.
.png)
.png)
.png)
.png)
.jpg)
.jpeg)
.png)
.png)
.jpg)
.png)
.jpg)
.png)
.jpeg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)