Italiano'dan Hakemlere: 'Gözdağı Vermek İstiyorum'

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, hakemlere yönelik esprili bir gözdağı verdi.

Milliyet yazarı Attila Gökçe, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano ile gerçekleştirdiği sohbetten ilginç bir diyaloğu aktardı. Gökçe, Beşiktaş'ta görev yapan 8 İtalyan vatandaşıyla ilgili esprili bir soru sordu ve 'Siz bir çete misiniz?' dedi. Bu soru üzerine Italiano'nun gülümseyerek yanıt vermesi dikkat çekti.

Italiano, Gökçe'nin şakasına 'Belki de hakemlere gözdağı vermek istiyorum!' şeklinde bir yanıt vererek mizahi bir dille karşılık verdi. Beşiktaş'ın sezon hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gökçe, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının büyük bir başarı olacağını vurguladı. Ayrıca Türkiye Kupası'nın da önemine dikkat çekerek, bu iki hedefin birlikte düşünülmesi gerektiğini belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI