Junior Olaitan, Messi'ye Rakip Olacak!

Beşiktaşlı genç oyuncu Junior Olaitan, Benin Milli Takımı'nın aday kadrosuna alındı ve Messi'nin veda maçında sahada olacak.

Beşiktaş'ın genç yeteneği Junior Olaitan, Benin Milli Takımı'nın 6 Ekim'de Arjantin ile oynayacağı hazırlık maçında yer alacak. Bu karşılaşmada Olaitan, futbol dünyasının efsanelerinden Lionel Messi'ye karşı mücadele etme fırsatı bulacak.

Üç Messi, bu maçla birlikte milli kariyerine veda edeceğini açıklamıştı. Arjantin Futbol Federasyonu, Messi'nin yanı sıra 2022 Dünya Kupası'nı kazanan takımın diğer oyuncularını da bu karşılaşmaya davet etti. Böylelikle Olaitan, Messi'nin son milli maçında sahada yer alarak unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Messi, Arjantin formasıyla 207 maçta 125 gol atmış ve 39 yaşında milli takım kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Olaitan için bu buluşma, hem kişisel hem de kariyeri açısından önemli bir an olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI