Kadir Kılıç'a 6222 müjdesi

Trabzonspor'la oynanan kupa finalinde yaptığı hareketle gündem olan Beşiktaşlı yönetici Kadir Kılıç'ın ceza almayacağı belirtildi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kılıç'ın kupa finalinde Beşiktaş'ın attığı 3. gol sonrası yaptığı hakaret dolu hareket büyük tepki çekmişti. Beşiktaşlı taraftarlar da Kılıç'a istifa çağrısı yapmıştı. 

Kılıç'ın olayı yaparken yanında spor polisinin bulunması dikkatlerden kaçmazken, tecrübeli yöneticinin 6222 sayılı sporda şiddet hükmünde cezaya çarptırılması bekleniyordu. Spor polisi bu yaşanan rapor etmemesi şaşkınlık yaratırken, Kılıç'ın Emniya Müdürlüğü'nde üst düzeyde hatırlı kişileri sokarak cezadan kurtulduğu iddia edildi. 


İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaşlı Yöneticinin Yaptığı Ahlakdışı Hareketlere Mecliste Sert Tepki Verdi.

Trabzonlu vekil Kadir Kılıç'ı Meclise taşıdı...

Geçtiğimiz hafta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası Final karşılaşmasında, güncelliğini koruyor. Özellikle Trabzon cephesi kaybedilen kupanın şokunu atlatmış değil..

Meclise taşındı 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: ''Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması, saha içi yerine saha dışı olayların daha çok konuşulduğu bir müsabaka oldu'', dedi. İYİ partili vekil Beşiktaş yöneticisi Kadir Kılıç'ın hareketini meclise taşıyarak sert dille eleştiren Aydın, 'İsmini anmaktan zül duyacağım şahsın yapmış olduğu seviyesiz ve karaktersiz hareketler, ne sportmenliğe nede Beşiktaş camiasına, yakışmamıştır'' ifadelerini kullanan Aydın konuşmasına şöyle devam etti:

''Beşiktaş camiasında bırakın yöneticiliği taraftar bile olamayacak bu şahsın, Türk futbolundan acilen soyutlanması gerekmektedir. Beşiktaş gibi duruşu ve vizyonuyla örnek teşkil eden bir kulübün, gerekli adımları atacağından şüphe duymuyorum,'' dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI