Kerem Kalafat Forma İstedi

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Kerem Kalafat, teknik heyetten forma istedi.

Beşiktaş'ın altyapısından A Takım'a yükselen Kerem Kalafat, Kayserispor mücadelesine yedek kulübesinde beklemişti.  19 yaşındaki sağ bek "İnşallah ilerleyen zamanlarda Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu gibi şans bulmayı diliyorum. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Sergen hoca gençlere çok iyi yaklaşıyor. Ondan kendimize ne katsak bizim için kardır" şeklinde konuştu.  2001 doğumlu Kerem Kalafat, bu sezon U19 Elit Ligi'nde 19 maçta forma giydi ve takımına 1 gollük katkı sağladı. Kerem, ayrıca Beşiktaş'ın deplasmanda Wolverhampton ile oynadığı Avrupa Ligi maçında da sahaya çıktı.

Kerem Kalafat kimdir? 

2001 yılının Mart ayında İstanbul Şişli doğumludur. 2013 yılında Beşiktaş takımı alt yapısında futbol’a başlamış, altyapıda U16, U17 ve U19 takımlarında forma giymiştir.

2019 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Kerem Kalafat Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından 2019 sezonu öncesi Avusturya kampına götürülen isimler arasında yer aldı.  

Milli Takım kariyeri; Toplam 5 kez Türkiye U18 Milli, 1 kez U17, 3 kez de U16 Milli takım formasını giymiştir.

Doğum Tarihi:  9 Mart 2001

Mevki:  Sağ Bek

Yan Mevki: Orta saha sağ

Kullandığı Ayak:  Sağ

Sözleşme Bitiş Tarihi:  30.06.2022

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI