Koray Günter transferinde işlem tamam

Beşiktaş, Koray Günter'le prensip anlaşmasına vardı. Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş stoper transferi yapacak. Koray Günter için siyah-beyazlıların Verona'ya teklifi belli oldu. Koray Günter ile anlaşmaya varan Kartal'ın kulüp bazında işi çözmesi bekleniyor. İşte gelişme ve detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak istiyor. Siyah-beyazlılar, Verona forması giyen Koray Günter'i kadrosuna katabilmek için harekete geçti. Futbolcunun transferi için pazarlıklar devam ediyor.

BEŞİKTAŞ KORAY GÜNTER İLE ANLAŞTI


Beşiktaş, Koray Günter'in menajeriyle olumlu görüşmeler yaptı. Futbolcu Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Welinton'u 1.5 milyon euro karşılığında El İttifak'a satacak olan siyah-beyazlılar bu transferden gelecek parayı Koray'ın kadroya katılmasında kullanacak.

KORAY TRANSFERİ İÇİN ÜST LİMİT NE KADAR?

Yöneticiler, üst limit olarak 1.5 milyon euro bedel belirledi. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Yakın zamanda Koray Günter ile ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Koray Günter'in kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 itibarıyla sona erecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI