Kupa Beşiktaş'ın

Beşiktaş Safi Çimento, 2023-24 Hentbol Sezonu HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası finalinde Spor Toto'yu yenerek şampiyon oldu.

Beşiktaş Safi Çimento, 2023-24 Hentbol Sezonu HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası finalinde Spor Toto'yu yenerek şampiyon oldu. Ankara'daki THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan maçta Beşiktaş Safi Çimento, rakibini 40-31 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

İlk yarıyı 19-14 önde kapatan Beşiktaş Safi Çimento, üstün performansını maçın sonuna kadar sürdürdü ve galibiyeti elde etti. Maçın hakemleri Hasan Kılıç ve Özdemir Kaan Çınar yönetiminde gerçekleşti.

Beşiktaş Safi Çimento'nun kadrosunda Mehmet Emre, Enis Yatkın, Enis Harun Hacıoğlu, Arsenic, Alperen Arabacı, Ömer Ozan Arifoğlu, Kaabeche, Baran Nalbatoğlu, Eyüp Arda Yıldız, Pena, Boada, Şevket Yağmuroğlu, Cvetko, Gökay Bilim, Sorhaindo ve Radojkovic gibi önemli isimler yer aldı.

Rakip takım Spor Toto'nun ise Ahmet Furkan Civan, Muhammed Sefa Öztürk, Alp Eren Pektaş, Yaşar Erdem Ateş, Özgür Sarak, Kemal Özdemir, Efe Karapınar, Ozan Özeş, Uğur Erceylan, Mehmet Demirezen, Ozan Erdoğan, Enes Gümüşok, Burakcan Özdaş ve Barış Buğday gibi oyuncuları sahada yer aldı.

Beşiktaş Safi Çimento, bu zaferle 2023-2024 sezonu Hentbol HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI