Leverkusan'den Beşiktaş'a Amiri yanıtı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, Beşiktaş'ın Nadiem Amiri için yaptığı ilk transfer teklifini reddetti. Alman kulüp, Amiri'den zarar etmek istemiyor.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezona güçlü şekilde giriş yapmayı planlayan Kartal, Süper Lig'e Kayserispor galibiyeti ile başladı. Orta sahaya bir futbolcu transfer etmeyi düşünen Siyah-Beyazlı takım, ilk görüşmelerden eli boş döndü.

Beşiktaş'ın ilk teklifi geri çevrildi

Kicker'in haberine göre Beşiktaş, Bayer Leverkusen forması giyen 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Nadiem Amiri için ilk teklifini yaptı. Alman kulüp, Siyah-Beyazlılar'ın yaptığı teklifi yetersiz bularak, geri çevirdi.

Leverkusen zarar etmek istemiyor

Haberde Leverkusen'in, 2019 yılında Hoffenheim'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Amiri'yi zarar ederek göndermek istemediği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında İtalyan kulüp Genoa'ya kiralık olarak gönderilen Nadiem Amiri, sezon boyunca toplam 32 karşılaşmada görev aldı. 25 yaşındaki Alman orta saha, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI