Mert Günok şaşırttı!

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken isim olan, A Milli Takım'da da eldivenleri kapanMert Günok,...

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken isim olan, A Milli Takım'da da eldivenleri kapanMert Günok, Konyaspor karşısında kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkarttı. Yeşil-Beyazlılar'ın attığı 3 golde de hatası olan Mert Günok bugün özelinde Siyah-Beyazlı taraftarlara saç baş yoldurttu!

Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Siyah-Beyazlılar kazanması halinde ligi ikinci sırada tamamlayacak. Vodafone Park'ta dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya Kartal çok hızlı başladı. 7'de Gedson Fernandes çok şık bir gol attı, 41'de Jackson Muleka sahneye çıktı, Beşiktaş 2-0 öne geçti.

İki golde içeri aldı

Tam ilk yarı bu skorla bitti denirken Konyaspor'da Oğulcan Ülgün 45+2'de uzaktan şık vurdu, kaleci Mert Günok seken topta hatalı bir gol yedi ve soyunma odasına takımla 2-1'lik skorla gitti. İkinci devre ise fırtına gibi başladı. 47'de Mahir Emreli'nin şutunda Mert bir kez daha şaşırttı! Mert Günok çekilen şutta topu içeri alınca skor bir anda 2-2'ye geldi.

Çok geç kaldı...

4 dakika sonra ise Moreno'nun pasında Alejandro Pozuelo, Mert'ten çok rahat sıyrıldı, çaprazdan şık vuruş yaptı ve Konyaspor 3-2 öne geçti. Bu pozisyonda da deneyimli eldivenin hamle için çok geç kalması taraftarı çıldırttı!


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI