Muçi fırtınası başladı

Ernest Muçi, MKE Ankaragücü karşısında attığı golle bu dönüşümün sembol isimlerinden biri oldu.

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'deki performansı zorlu bir dönemden geçerken, teknik direktör değişikliğiyle birlikte Ernest Muçi gibi oyuncuların performansında da bir canlanma görüldü. Muçi, MKE Ankaragücü karşısında attığı golle bu dönüşümün sembol isimlerinden biri oldu.

Ernest Muçi'nin özellikle maçtaki performansı dikkat çekti. Teknik ekibin kendisine sağladığı özgürlük ve şut konusunda verilen güven, Muçi'nin daha etkili olmasını sağladı. Sahada tek 10 numara olarak kendisine özgürlük tanınması ve şut denemelerinde cesaretlendirilmesi, genç futbolcunun performansını artırdı.

Önceki teknik direktör Fernando Santos'un, Muçi'nin şut denemelerini kısıtladığı ancak Serdar Topraktepe'nin bu konuda serbestlik tanıdığı belirtildi. Muçi'nin bu serbestlikle rahatladığı ve gerçek performansını ortaya koymak için motive olduğu ifade edildi.

Ernest Muçi, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 10 maça çıkarken 3 gol kaydetti. Bu dönemde özellikle Ankaragücü karşılaşmasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. İlerleyen dönemlerde performansını daha da yukarılara taşıması beklenen Muçi, takımın hücum hattındaki önemli oyuncularından biri olmaya aday görünüyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI