Nereden çıktı bu hoca?

Beşiktaş camiası tüzük tadil kongresinde yaşananlara iseyan eden ünlü akademisyen Dr. Oğuz Giray'ı konuşuyor.

Beşiktaş camiası tüzük tadil kongresinde yaşananlara isyan eden ünlü akademisyen Dr. Oğuz Giray'ı konuşuyor. 

Dr. Giray geçtiğimiz ay yaptığı sürpriz çıkışla, "Beşiktaş'ın tüzüğü değişiyor. Yapılan yeni tüzükte birçok yanlışlıklar var. Beşiktaş'a çoğulcu demokrasiyi getirmeliyiz. Her gelen yönetim kendi gücünü artıran kararlara imza atıyor. Bu işleyiş Beşiktaş'ı büyük zarar verir" çıkışını yapmıştı. 

Giray'ın tüzük tadil kongresinde yapmak istediği konuşma ise grup ve derneklerin baskısıyla iptal edilmiş bazı kongre üyeleri bu duruma tepki göstermişti. 

Sicil Kurulu başkanlığına aday

Dr. Oğuz Giray, Beşiktaş'ta Sicil Kurulu Başkanı Şahabettin Önkol ve ekibinin istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın Sicil kurulu Beşiktaş'ın bugünü ve geleceğidir. Makamı ne olursa olsun Sicil Kurulu başkanlığına baskın yapıp, evrakları zorla ele geçirme işlemi büyük rezalettir. Beşiktaş'ın kurulları özgür bir ortamda görevini sürdürmelidir. Beşiktaş'ın kmsenin tapulu malı değildir" sözlerini sarfetmişti. 

Yaptığı çıkışla Beşiktaşlı taraftarların ve özellikle kongre üyelerinin olumlu tepkisini alan Oğuz Giray, 30 Haziran'da yapılacak Sicil Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Giray kendisine gerekli imzayı kısa sürede toplarken Beşiktaşlı kongre üyelerinin kulüp binasına akın ederek Giray'la tanışması Beşiktaş yönetimini ve Disiplin ve Denetim kurullarını rahatsız ettiği iddia edildi. Hasan Arat'a yakınlığıyla bilinen Sefa Bağcı'yı tek aday göstermek isteyen ve sicil kurulunda ağırlık hissertirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi'nin Oğuz Giray'ın çıkışından oldukça rahatsız olduğu öğrenildi. 

"Beşiktaş'ın içindenim, Beşiktaş'ın içindeyim"

Beşiktaş'ta meydanın boş olmadığını belirten Dr. Oğuz Giray, " Ben Beşiktaşlı bir ailenin 4. kuşağını temsil ediyorum. Beşiktaş'ın birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bizler gelip geçiciyiz ama Beşiktaş hep var olacak. Bu yüzden koltuk sevdalısıyla değil, Beşiktaş'a hizmet etmek için görev bilincinde olalım. Camiamızın bize gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Kısa bir zaman içinde ekibimi açıklayacağım. Kinsenin veya bir grubun adamı olmayacağız. Sorarlarsa; biz Süleyman Seba'nın adamıyız. Sicil Kurulu'nda bir takım anlayışıyla görev alacağız" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI