Nuno Espirito: Beşiktaş bizi şaşırttı

Wolverhampton Teknik Direktörü Nuno Espirito, Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Wolverhampton Teknik Direktörü Nuno Espirito, Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, “Birçok önemli pozisyon yakaladık, onların birkaçını değerlendirdik. Biz gol attıkça, Beşiktaş daha fazla alan bıraktı.Beşiktaş performansıyla bizi şaşırttı.  Sonunda kazanmasını bildik” dedi.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 6. ve son maçında Beşiktaş deplasmanda İngiliz ekibi Wolverhampton'a 4-0 mağlup oldu. İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri Jota (3) ve Dendoncker kaydetti. Bu skorun ardından Beşiktaş, grubu 3 puanla son sırada tamamladı.

Wolverhampton Teknik Direktörü Nuno Espirito maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, “Birçok önemli pozisyon yakaladık, onların birkaçını değerlendirdik. Biz gol attıkça, Beşiktaş daha fazla alan bıraktı. Sonunda kazanmasını bildik” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI