Oğuzhan Özyakup'tan itiraflar

🦅 Beşiktaş Efsanesi Oğuzhan Özyakup’tan Samimi İtiraflar!

14 Nisan 2025 Pazartesi

Oğuzhan Özyakup: Beşiktaş’a dönmek istedim, istemediler!

Geçtiğimiz yıl futbolu bıraktığını açıklayan eski Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kafa Sports’a konuşan 32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a dönmek istediğini ancak yönetimin farklı bir rota çizdiğini söyledi.

Oğuzhan: “Geçen yaz Beşiktaş ile görüşmelerim oldu. Dönmek istediğimi söyledim ama o zamanki yönetim uygun görmedi. Türkiye’de başka takımda oynamayı hiç istemedim.”

"Hollanda’daki opsiyonlar heyecan vermedi"

"Yurt dışında da oynayabileceğim bazı takımlar vardı ama hiçbiri bana artık heyecan vermedi. Bu yüzden futbolu bırakma kararı aldım."

"Erken bıraktı demek kolay"

“Ben 15 yaşında yurt dışına çıktım. Dışarıdan bakıldığında erken gibi görünse de benim için erken değildi.”

“Taraftara değil, o golün heyecanıyla oldu”

Beşiktaş’taki son dönemine de değinen Oğuzhan, “İki şampiyonluktan sonra üçüncü sezon yuhalanmaya başladım. Yeni sezona da böyle girince üzerime gelinmeye başlandı. Taraftara değildi, o golün heyecanıyla yaptım.” dedi.

En iyi ve en zor hocalar: Şenol Güneş ve Valérien Ismaël

En iyi çalıştığı hocanın Şenol Güneş olduğunu söyleyen Oğuzhan, Valérien Ismaël hakkında ise “Büyük takım tarzı değildi.” yorumunu yaptı.

“Tekrar oynamak istediğim maç Lyon maçı”

Geçmişten en çok etkilendiği iki maçı da paylaşan Oğuzhan, “Trabzonspor deplasmanında 4-3 kazandığımız maç müthişti. Ama Lyon’la oynadığımız Avrupa maçını tekrar oynayıp 3-1 kazanmak isterdim.” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI