Öp Santos'un elini

Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti

Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.

Beşiktaşta gençler, Fernando Santosun elini öptü

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dün gerçekleşen idman öncesinde bir araya gelen teknik heyet ile futbolcular, bayramlaşma töreninde buluştu. Takım içerisinde yapılan bayramlaşma töreninde Teknik Direktör Fernando Santos ve ekibine kolonya ve çikolata ikramında bulunuldu. Gençlerden Semih Kılıçsoy ve Emrecan Terzi, takım içerisinde büyüklerine ikramda bulunan isimler olarak dikkat çekti.

Genç futbolcuların, Portekizli teknik adamın elini öpmesi ise takım içerisinde espri konusu oldu. Santos, bayram öncesinde Türklerin adetlerini öğrenmiş, Ümraniye’deki çalışanlara bayram harçlığı dağıtarak gönül almıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI