Pamuk eller cebe Mesut Bey!

Onursal Başkan Süleyman Seba, 2000 yılında yaptığı veda konuşmasında kongre üyelerine yaptığı konuşmada, salonda bulunanların gözünün içine baka baka, Bernand Shaw'ın meşhur sözlerini sarf etmişti;...

Onursal Başkan Süleyman Seba, 2000 yılında yaptığı veda konuşmasında kongre üyelerine yaptığı konuşmada, salonda bulunanların gözünün içine baka baka, Bernand Shaw'ın meşhur sözlerini sarf etmişti; "Dostlarım; ben en çok  dostlarımdan korkarım, dostlarımdan" demişti. Kongre salonu buz gibi keserken, kısa bir durgunluğunn ardından başta Rahmi Koç olmak üzere Beşiktaş'ın önde gelenleri ayağa kalkıp Seba'yı ayakta alkışlamışlardı. 

Seba bırakalı tam 23 sene oldu. 7 Milyon dolar borçlu, başta Fulya, BJK Koleji olmak üzere Beşiktaş Kulübü'nün mal varlıkları ve değerleri birer birer eridi. Maalesef ortada 500 Milyon dolara yaklaşan borç meblağı ortaya saçıldı. Son olarak devlet bankalarından alınan kredi, kulüp kasasının kısmi olarak kayyuma teslim edilmesi de çare olamadı. 

Del Bosque, Ferrari, Abdullah Avcı olmak üzere birçok isimle mahkemelik olan Beşiktaş Kulübü maalesef çok büyük maddi külfet altına sokuldu. Bunlar sadece akıllarda kalanlar... 

Ve tabii son olarak Beşiktaş Emlak Jet Erkek Basketbol Takımı'nın küme düşme hattına girmesinin ardından Ahmet Kandemir'in sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi... 

Söz aldığı mali ve divan kurulu toplantılarında sürekli "Biz Beşiktaşlıyız, Beşiktaş Beşiktaş'ı çok seviyoruz" sözleriyle tanınan siyah beyazlı kulübün bir dönem önceki genel sekreteri Ahmet Kandemir'le o dönem yapılan 3 yıllık sözleşmenin ardından bu sözleri dün gibi hatırlarda... 


Soruyoruz! Ahmet Kandemir'le 2.5 yıl önce yapılan feshedilmesi halinde sadece 1 maaş çıkışlı olan açık sözleşme kim veya kimler tarafından kapalıya çevrildi? 

Soruyoruz! Kandemir'le neden geçtiğimiz Eylül ayında aylarda şartları Kandemir'in lehine değiştirilen 3 yıllık sözleşme yenilendi? 

Soruyoruz! Ahmet Kandemir'le hem sportif direktör hem de Baş Antrenörlük olarak neden iki ayrı sözleşme imzalanıp, iki ayrı görev yapıldı.  

Soruyoruz! Sayın Ahmet Kandemir siz Beşiktaş kongre üyesiniz! Sizinle 2 haftadan bu yana görüşmelerde sürekli olumsuz tavır sergilediniz? Sözleşmeniz tek tarafla feshedildiği için hem antrenör hem de sportif direktör olarak, görev yapmadığınız 2.5 yıllık maaşınız çok büyük ihtimalle de faiziyle birlikte tahsil edeceksiniz. Hiç mi vicdanınız sızlamayacak? 

Soruyoruz! Sayın Mesut Urgancılar!  İki yıl önce yaptığınız yaptığınız bu açıklamaya binanen sözleşmeyi Kandemir'le yapılan hazırladığınızı beyan ediyorsunuz. Maalesef yaşanan bu süreçte Beşiktaş'a maddi ve manevi olarak büyük zarar verdiniz. Mesut Bey; lütfen pamuk eller cebe! 

Soruyoruz! Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi, basketbol ve amatör şubeleri bir külfet olarak nitelendirmeniz ve Beşiktaş markasına güvenerek sponsor olan firma yetkililerinin yanında  "Basketbol karga mı kuş mu?" sözleriniz tüm Beşiktaşlıları hayal kırıklığına uğratmıştır. Siz Beşiktaş Kulübü'nün başkanısınız! sizin bir el hareketinizle Beşiktaş'a gönül verenler küskünlükleri unutup arma için bir araya gelirler. Erkek voleybol takımın kapatılması, kadın voleybol takımın Eczacıbaşı'nın pilot ekibi yapılması, şampiyonluklara ambargo koyan erkek hentbol takımının darmadağın edilmesinin Beşiktaş'a büyük zarar verdiğini görmüyor musunuz? Neden birleştirici olmayı tercih etmiyor ve özellikle amatör şubeler için gerekli hamleleri yapmıyorsunuz? 

Kartalhaber



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI