Perde Arkası... Sergen Yalçın'dan Flaş Ze Luis Kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Ze Luis'in raporları sonrasında bu oyuncunun transferini veto ettiği ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Ze Luis'in raporları sonrasında bu oyuncunun transferini veto ettiği ortaya çıktı. 

Önce Beşiktaş’a sonra da Fenerbahçe’ye önerilen Ze Luis’i, Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın’ın veto ettiği ortaya çıktı. Golcü transferinde; Mario Balotelli’yi bela, Aboubakar’ı ise kronik sakat olduğu için veto eden Sergen Yalçın'ın Ze Luis’i de sakatlığının ciddi olması nedeniyle istemediği ortaya çıktı.

Ze Luis için Porto’nun kulüp doktorlarından gelen raporlar sonrasında Yeşil Burun Adalı futbolcunun maçların yüzde 30’unu kaçırma ihtimalinin yüzde 50’nin üzerinde olması nedeniyle Sergen Yalçın'ın riske girmediği belirtildi. 

Dyego Bousa iddiası 

Beşiktaş’ın, 31 yaşındaki Portekizli golcü Dyego Sousa için Çin ekibi Shenzhen FC'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. Ancak Dyego hali hazırda Benfica’da kiralık olarak forma giyiyor. Kiralık sözleşmesi ise 2020’nin Aralık ayında sona erecek. Benfica ile kiralık sözleşmesini feshetmeden Dyego için Shenzhen’in Beşiktaş’la görüşme hakkı bulunmuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI