Play-off Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk karşılaşmalarını yönetecek hakemler belirlendi.

UEFA'nın yaptığı duyuruya göre Beşiktaş, Litvanya'nın Kauno Zalgiris takımı ile yapacağı maçta Alman hakem Tobias Stieler'in yönetiminde sahaya çıkacak. Stieler'in yardımcıları ise Lasse Koslowski ve Jonas Weickenmeier olacak. Ayrıca, karşılaşmanın dördüncü hakemi Robin Braun, VAR'da Sören Storks ve AVAR'da Benjamin Cortus görev alacak.

Öte yandan, Trabzonspor'un Ferencvaros ile oynayacağı maçta Hırvat hakem Igor Pajac düdük çalacak. Pajac'ın yardımcıları Bojan Zobenica ve Ivan Mihalj olacakken, maçın dördüncü hakemi Mateo Erceg, VAR'da Mario Zebec ve AVAR'da Fran Jovic görev alacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI