20 Kasım 2025 Perşembe
Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Rafa Silva ile yaşanan kriz giderek büyüyor. Sakat olduğunu ileri sürerek idmanlara çıkmayan oyuncunun MR sonuçları açıklandı ve raporda olumsuz bir bulguya rastlanmadı. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı yönetim, süreci FIFA’ya taşımaya hazırlanıyor.
MR Sonucu Açıklandı
Beşiktaş kulübü, dün yaptığı açıklamada Rafa Silva’nın MR tetkiklerinin sonuçlandığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:
“Rafa Silva’nın MR tetkikleri neticesinde bel ağrısını açıklayacak herhangi bir patolojiye rastlanmadı. Bel ağrısının devam ettiğini bildirerek çalışmaya katılmayan futbolcumuza sağlık ekibimiz tarafından mekanik lomber ağrı tanısıyla bir tedavi uygulanacaktır. Süreç, tarafların sözleşme yükümlülüklerini karşılıklı olarak yerine getirmesi esas alınarak ilerletilecektir.”
Bugünkü İdmanda Yer Almadı
MR sonucunda ciddi bir bulgu olmamasına rağmen Rafa Silva, bugün yapılan antrenmana da katılmadı.
Yıllık 6 Milyon Euro Kazanıyor
Süper Lig’in en çok kazanan futbolcularından biri olan Rafa Silva, Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon euro garanti ücret alıyor.
FIFA’ya Taşınacak
Siyah-beyazlı yönetimin, sağlık kurulu ve hukuk birimiyle birlikte kapsamlı bir dosya hazırladığı ve yaşanan süreci FIFA’ya taşımak için hazırlık yaptığı öğrenildi.
İki Teklif Var
Rafa Silva’nın biri Portekiz’den, diğeri Portekiz dışından olmak üzere iki teklif aldığı belirtildi. Futbolcunun bonservissiz ayrılmak istediği iddia edilse de Beşiktaş yönetimi böyle bir ayrılığa izin vermeyecek.
.png)
.png)
.png)
.jpg)
.png)
.png)
.png)
.jpeg)
.png)
.png)
.jpg)

.png)
.jpg)
.png)
.jpeg)

.png)

.png)