Rıza Çalımbay'dan 'Beşiktaş' açıklaması

Beşiktaş’ın eski kaptanlarından ve teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, şu ana kadar kendisine gelen tekliflerin hepsini bekletiyor.

Beşiktaş’ın eski kaptanlarından ve teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, şu ana kadar kendisine gelen tekliflerin hepsini bekletiyor. Şenol Güneş’in A Milli Takım’a gitmesinden sonra Siyah-beyazlı yöneticiler, teknik adaylarla görüşüyor.

Fanatik’te yer alan habere göre 12 Kasım’da Konyaspor ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Süper Lig’den teklifler var. Çalımbay’a Süper Lig’in yeni ekibi Gençlerbirliği ve Sivasspor’un talip olduğu belirtildi. Ancak tecrübeli teknik adam, Beşiktaş’tan teklif beklediği için bu kulüplere henüz net cevap vermedi. Çalımbay’ın Beşiktaş’ın kendisine teklif yapmaz veyahut başka bir hoca ile anlaşması durumunda kendisine gelen teklifleri değerlendireceği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI