Şampiyon Beşiktaş E-spor

Asist Analiz ekranlarında yayınlanan Türkiye E-spor Futbol Ligi’nde final karşılaşmasında Antalyaspor’u 1-0 yenen Beşiktaş, şampiyon oldu.

Türkiye E-spor Futbol Ligi’nde final karşılaşmasında Antalyaspor’u 1-0 yenen Beşiktaş, şampiyon oldu. Türkiye E-spor Futbol Ligi’nde heyecan dolu sezon geride kıyasıya geçen sezonda ilk olarak VPG Türkiye Kupası sahibini buldu.  

VGP TÜRKİYE KUPASI ANTALYASPOR'UN 

Sezonun final maçlarında, ilk olarak VPG Türkiye Kupası final maçında sezonun flaş takımı Antalyaspor ile Kocaelispor karşılaştı. Akdeniz ekibi final karşılaşmasında rakibini 2-0 yenerek VPG Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Türkiye E-spor Futbol Ligi’nin final maçında bu sefer Beşiktaş E-sports, Antalyaspor ile karşılaştı. Beşiktaş, nefesleri kesen bir mücadele sonunda rakibini 1-0 mağlup ederek TEF Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti. Kazanılan şampiyonluk sonrası Beşiktaş E-sports takımının genel menajeri Mahmut Emin Öncel, Asist Analiz stüdyolarına gelerek şampiyonluk kupasını teslim aldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI