Sen neymişsin Hadziahmetovic!

Beşiktaş'ın yeni transferi Amir Hadziahmetovic'in siyah beyazlı kulübe maliyeti dudak ucuklattı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferini resmen açıkladı. Siyah-beyazlılar, Boşnak futbolcuyla 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hadziahmetovic'e ödenen ücret camiada şaşkınlık yaratırken, ''Bu kadar para eder mi?" sorusunu da gündeme getirdi. 

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, yaptığı resmi açıklamayla Konyaspor'dan transfer ettiği Amir Hadziahmetovic ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bosna Hersekli futbolcunun bonservisi ve yıllık kazancı da KAP'a bildirildi.

Beşiktaş, olası tranfserde Konyaspor'a yüzde 20 pay verecek

25 yaşındaki Bosna-Hersekli futbolcu Amir Hadziahmetovic için bonservis olarak 3.2 milyon Euro ödeyecek olan siyah-beyazlılar, sonraki satış gelirinden Konyaspor'a yüzde 20 pay verecek. 

Hadziahmetovic'in maaşı açıklandı

Hadziahmetovic, sezonun kalan bölümü için 580 bin Euro alacak.  Oyuncu sonraki yıllar için 1.16 milyon Euro yıllık ücret alacak ve maç başına oyuncuya 10 bin Euro ödenecek. 

İşte Beşiktaş'ın KAP açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel Futbolcu Amir Hadziahmetovic’in transferi konusunda Oyuncu ve Kulübü arabam.com Konyaspor ile sözleşme imzalanmıştır. arabam.com Konyaspor Kulübü'ne 3.200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncunun üçüncü kulübe kalıcı transferi halinde sözleşmede belirlenen esaslar çerçevesinde, sonraki transfer gelirinin %20'sini aşmayacak şekilde Şirketimiz tarafından arabam.com Konyaspor Kulübü'ne ayrıca ek ödeme yapılacaktır.

Oyuncu ile imzalanan sözleşme 2 Şubat 2023 tarihinden başlamak üzere 2026-2027 sezonu sonuna kadar dört buçuk yıl süre ile geçerli olacaktır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 580.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 1.160.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

Sivasspor maçında sahada

Süper Lig'de Konyaspor’un son 2 karşılaşmasında transfer süreci sebebiyle forma giymeyen Amir, 2 idmanla Sivasspor mücadelesine hazırlanacak. Başarılı ismin, Sivasspor deplasmanındaki zorlu müsabakaya ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Amir Hadziahmetovic'in performansı

Konyaspor'da bu sezon 18 maça çıkan Amir, 3 gol atıp, 2 gole de asistlik yaptı. 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, 2016 yılından itibaren Konyaspor’da 199 maçta forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI