Serdar Topraktepe farkı

Ankaragücü'nü yenerek önemli bir galibiyet elde eden Beşiktaş, bu zaferle gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu.

Beşiktaş, Fernando Santos sonrasında çıktığı ilk maçta galibiyete uzandı ve Serdar Topraktepe, bu sezonki ikinci dönemine zaferle başlamış oldu.

Kara Kartal, son dönemde kötü bir grafik sergileyerek ligde çöküş yaşamıştı. Özellikle son 5 maçta tek bir galibiyet alamamışlardı. Ancak Fernando Santos'un görevine son verilmesiyle birlikte takımın başına geçen Serdar Topraktepe, takıma yeni bir hava getirdi.

Ankaragücü'nü yenerek önemli bir galibiyet elde eden Beşiktaş, bu zaferle gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu.

Serdar Topraktepe'nin takımın başına geçmesiyle kadroda önemli değişiklikler yapıldı. Sakatlıklar ve diğer nedenlerle eksik oyuncularla çıkan Beşiktaş, genç oyunculara da şans verdi.

Takımın başına geçtiği üç maçlık dönemde Serdar Topraktepe, 2,25 puan ortalamasıyla en yüksek performansı sergileyen teknik direktör oldu. Diğer teknik direktörlerin performansı ise sırasıyla şöyle: Şenol Güneş (1,86), Burak Yılmaz (1,5), Rıza Çalımbay (1,4) ve Fernando Santos (1,23).


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI