Sergen Yalçın Az Kalsın Arkadaş Kurbanı Oluyordu!

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Çeşme'deki tatili devam ediyor.

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Çeşme'deki tatili devam ediyor. Arkadaşlarıyla sezonun yorgunluğunu atmaya çalışan Sergen Yalçın, az kalsın arkadaş kurbanı oluyordu. Beraber tatil yaptığı Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz, denizde motorlu sörf tahtasıyla hızını ayarlayamayınca az kalsın şezlongda yatan Yalçın'ı eziyordu. Sergen Yalçın ve arkadaşları ucuz atlatılan kazadan sonra gülmekten kırıldı.

Sezonun yorgunluğunu atmak isterken Sergen Yalçın az kalsın zarar görecekti. Çeşme'de tatiline son sürat devam eden başarılı hoca, şezlongda güneşlenirken arkadaşı tarafından az kalsın eziliyordu. Yalçın'ın arkadaşı Korkmaz, motorlu sörf tahtası ile denizde sürat yapıyordu ama eğlencenin sonu az kalsın iyi bitmeyecekti.

Korkmaz motorun süratini ayarlayamayınca bir anda karaya vurdu. Sörf tahtası kuma çarpıp hızını kesmese Sergen Yalçın'ın üzerine düşecekti. O anlar ucuz atlatıldıktan sonra Yalçın ve arkadaşları bir süre gülme krizine girdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI