Sergen Yalçın'dan ayrılık sinyali

Adı Beşiktaş'la anılan Alanyaspor teknik direktörü Sergen yalçın'dan flaş açıklama

Başakşehir Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Aytemiz Alanyaspor yönetimiyle ilk görüşmemiz olumlu geçmedi. Şartlar bize uyarsa tabii ki devam etmek isteriz. Bir görüşme daha yapacağız. Biz teknik ekibiz. Hedefi olan takım olursa, biz her zaman varız" dedi ve ayrılık sinyali verdi.

Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda Medipol Başakşehir’le 1-1 berabere kalan ve 44 puanla sezonu noktalayan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, müsabakanın ardından takımdaki geleceğine dair de açıklamalarda bulundu.Ozan Tufan, Sergen Yalçın`la fotoğraf paylaştı, mesajı sosyal medyayı salladı!Yeniden Milli Takım`a seçilen Ozan Tufan, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme damga vurdu. Teknik Direktör Sergen Yalçın`ın şubat ayında yaptığı Ozan`ı tekrar futbolcu olduğuna biraz daha ikna etmeye çalışıyoruz açıklamasına yanıt veren Ozan Tufan, Sergen Yalçın`la olan fotoğrafını Hatırlattı ifadesiyle paylaştı.İlgili Haberi Oku

İsmi Beşiktaş’la da anılan başarılı teknik adam, “Aytemiz Alanyaspor yönetimiyle ilk görüşmemiz olumlu geçmedi. Şartlar bize uyarsa tabii ki devam etmek isteriz. Bir görüşme daha yapacağız. Biz teknik ekibiz. Hedefi olan takım olursa, biz her zaman varız” ifadelerini kullandı ve ayrılık sinyali verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI