Sinan Engin: Kızına Damat Mı Arıyorsun?

Sinan Engin'den Beşiktaş Yönetimi'ne sert eleştiriler...

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, maç sonrası Beşiktaş'ı mercek altında alırken Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun transfer politikasını eleştirdi. 

İşte Sinan Engin'in "Beşiktaş taraftarı Nazım'ın Fenerbahçe'ye gitmesine üzülmez. Beşiktaş taraftarı takıma transfer gerekirken yapılmamasına üzülür. Takımın bu kadar etkisiz olmasına üzülür. Antalyaspor'un yedek kulübesi Beşiktaş'ınkinden daha iyiydi. Mesela; Antalyaspor'da 2. yarıda oyuna giren Orgill, Larin'den daha iyi futbolcu. Larin, Beşiktaş'ın golcüsü kesinlikle olamaz. Beşiktaş'ta Gökhan, Caner ve Burak Yılmaz'ı tutalım, bu takımın 6 puanı vardı ve PAOK'u da elemişti ve büyük ihtimalle de Şampiyonlar Ligi'ne katılacaktı. Burak Yılmaz büyük golcü, işini iyi yapıyor. Görevini  iyi yapıyorsa Burak'ı ne yapıp ne edip takımda tutacaksın. Karakterini mi beğenmiyorsun? Kızına damat aramıyorsun, Beşiktaş için tutacaksın.

Necip'e 'stoper oyna' diyorsun oynuyor, 'ön libero' diyorsun, 'bek" diyorsun, Necip Uysal her yerde oynuyor. Öyle açıklar kapatıyor ki, çok da güzel görevini yapıyor. 

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün istediği para, Nazım Sangare'ye yapılan tekliften daha düşüktü, Gökhan'a teklif bile yapmadılar ve o da rakibin Fenerbahçe'ye gitti. Gökhan Gönül'ü yolluyorsun, daha yüksek paraya Nazım Sangare'yi almaya çalışıyorsun. Buna benim aklım, mantığım almıyor."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI