Sinan Engin: Sen hainsin!

Beşiktaş eski futbolcusu ve eski menajeri Sinan Engin'den sert açıklama: Sen bir hainsin!

Sinan Engin, Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın Kadro Tercihine Tepki Gösterdi

A Milli Takım'ın dün akşam İtalya ile oynadığı hazırlık maçında Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın kadro tercihine tepki geldi. Maçta genç yıldız Semih Kılıçsoy'a sadece son 8 dakikada şans vermesi eleştirildi.


Daha önce A Milli Takım'a çağrılan Semih Kılıçsoy'un hemen ardından Ümit Milli Takım'a gönderilmesinde bir menajerlik şirketinin etkili olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un menajerliğini almak isteyen bu şirketin milli takım kampına davet edilmesinde rol oynadığı belirtilmişti.


Maçın ardından eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin, Montella'nın tercihlerine sert tepki gösterdi. Engin, Abdülkadir Ömür'e şans verilirken Semih Kılıçsoy'un bekletilmesini eleştirdi ve "Sen menajer kuklasısın, satılık bir hainsin" dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI