Sinan Engin Tedavi Altına Alındı

Artık kimin olduğu, kimin olacağı belli değil... TV dünyasının bir ünlüsü daha koronavirüse yakalandı. Beşiktaşlı eski futbolcu ve menajer Sinan Engin'in koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Artık kimin olduğu, kimin olacağı belli değil...  TV dünyasının bir ünlüsü daha koronavirüse yakalandı. Beşiktaşlı eski futbolcu ve menajer Sinan Engin'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. 

Türkiye'de pozitif vaka sayıları her geçen gün artıyor. Korona virüs siyaset, spor ve magazin dünyasının isimlerini de etkilemeye devam ediyor. Son olarak Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin'in de korona virüs testi pozitif çıktı.

Sinan Engin'in ise zatürre başlangıcı olduğunu şu ana kadar durumunun iyi olduğunu açıklandı. 


Beyaz Futbol yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı ve diğer Beyaz TV çalışanları da test yaptırdı.

Beyaz TV'de de alarm verildi ve televizyon kanalının sahibi Osman Gökçek'in talimatıyla çalışanların test yapması istendi.

Sinan Engin'in Taksim Acıbadem Hastanesi'nde tedavi olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beyaz Futbol'un bu olayın ardından ekranlara bir süre ara vermesi bekleniyor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI