Son Dakika... Beşiktaş Test İstedi

Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Koronavirüs nedeniyle endişeli olan Siyah-Beyazlılar, bugün oynanacak Beşiktaş-Hatayspor maçı öncesinde Hatayspor kafilesine yeniden PCR testi yapılması yönünde talepte bulundu.

Lider Beşiktaş, Süper Lig’in 39. haftasında bu akşam, İstanbul'da Atakaş Hatayspor'la karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da Vodafone Park’ta oynanacak maçı Ali Palabıyık yönetecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan’ın Beşiktaş maçı öncesinde yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamış ve kulüpten yapılan açıklamada, Ömer Erdoğan’ın genel durumunun iyi olduğu ve Sağlık Bakanlığı protokollerince gerekli izolasyon ve takip sürecine başlandığı kaydedilmişti.

Beşiktaş’tan koronavirüs başvurusu 

Ömer Erdoğan’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından endişelenen Beşiktaş Kulübü’nün, Hatayspor kafilesine tekrar koronavirüs testi yapılması yönünde TFF’ye resmi olarak başvurduğu öğrenildi.

Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan’ın bugün oynanacak Beşiktaş maçı için “Oraya savunma yapmaya değil, hücum yapmaya gideceğiz” sözlerine Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın “Hatayspor hocasına bakıyorum, kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maç hakkında konuşuyor. Öyle olacak, böyle olacak… Göreceğiz ne olacağını Cumartesi günü. Bizim kimseden korkumuz yok. Kim geliyorsa gelsin, nasıl geliyorsa gelsin. Bizim kimseden korkumuz yok. Biz sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz.” ifadelerini kullanmıştı.

Ömer Erdoğan, bu akşamki maçta takımının başında sahaya çıkamayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI