Spor Camiasının Acı Günü

Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi gören Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer, vefat etti.

Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi gören Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer, vefat etti. 

Acı haberi sosyal medyadan duyuran Dilay Kemer'in ailesi, ''Biricik kızımızı, canımızı, Dilay'ımızı kaybettik'' ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "FB TV'nin gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer'i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. O her zaman kalbimizde olacak. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Dilay." ifadeleri kullanıldı.

Dilay Kemer için taziye mesajı yayımlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Dilay Kemer'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim" ifadesini kullandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise ''Fenerbahçe Televizyonu sunucusu Dilay Kemer’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Dilay Kemer’e Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, mesai arkadaşları, Fenerbahçe Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verdi.

Spor camiasından birçok kulüp de yaptıkları paylaşımlarla Dilay Kemer'in ailesine ve Fenerbahçe kulübüne başsağlığı diledi.

Dilay Kemer, Fenerbahçe TV'de hem ana haber, hem de çeşitli programların sunuculuğunu yapmıştı. 32 yaşındaki Kemer, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI