Tek yol zafer

Beşiktaş ilklerin takımı olmaya yeni bir halka daha ekledi. Aynı sezonda 6. hoca ile sahaya çıkıyor...

Beşiktaş ilklerin takımı olmaya yeni bir halka daha ekledi. Aynı sezonda 6. hoca ile sahaya çıkıyor... Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım yazdı: 

TEK YOL ZAFER 

Beşiktaş ilklerin takımı olmaya yeni bir halka daha ekledi. Aynı sezonda 6. hoca ile sahaya çıkıyor. Böylece Serdar Topraktepe ile yine aynı sezonda ikinci kez çalışmış olacak. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Santos düşüşe çare olamadılar. Topraktepe yeni sayfa açma peşinde. Ligden çok kupaya ağırlık veren Kartal taraftarı önünde galibiyet için sahada olacak.

Semih’in yerine üç aday

Genç golcü sakatlığı yüzünden riske edilmeyecek. Serdar hoca; Aboubakar, Muleka ve Cenk arasında tercih yapacak. Ancak bu üç futbolcunun da performansları tatmin edici düzeyde değil. Ayrıca alttan gelen Mustafa Hekimoğlu sürpriz olarak forma giyerse sürpriz olmaz.

Al Musrati dönüyor

Libyalı oyuncunun transferine karşı çıkan Santos, son haftalarda kulübeye çekmişti. Musrati’nin yeniden takıma dönmesi bekleniyor. Ortaya koyduğu performans ile tepki çeken Musrati, görev yaptığı orta alanda; Gedson ve Muçi ile uyumsuzluk yaşamıştı. Bu akşamki Ankaragücü maçı bir anlamda kupa provası olacak. Kartal, Başkent temsilcisini önce lig, ardından da kupada yenmek dışında başka bir şey düşünmüyor. Bu durum sahaya nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI